Huisreglement

Enkele afspraken die dienen nageleefd te worden bij het gebruik van de faciliteiten van Aquamarijn.

Algemeen

– In het saunacomplex mag er binnen niet gerookt worden.

– Het is niet toegestaan producten toe te voegen aan de jacuzzi, het zwembad,… of instellingen van de apparatuur te wijzigen.

– Het meebrengen van eigen drank of eten is niet toegestaan.

– Het consumeren van eten en drinken is niet toegestaan in onze sauna’s, stoomcabine, jacuzzi of zwembad.

– Na 22.00 uur willen we ook de rust van de buren respecteren.

– Als je iets uit de mini-bar gebruikt, noteer je dit op het bestelformulier en rekenen we dit mee af bij het verlaten van het complex.

– Het is verboden te duiken in het zwembad (ook om veiligheidsredenen).

– De klant dient het begin- en einduur van de sessie strikt te respecteren. Te laat toekomen geeft geen recht op langer gebruik van het complex.

Bij het te laat verlaten van het complex, waardoor de opkuis en het klaarmaken voor een volgende klant in het gedrang komt, wordt er een extra aanrekening van € 200 euro gedaan gezien we genoodzaakt zijn de volgende klant te moeten teleurstellen en hierdoor inkomensverlies lijden ten gevolge van nalatigheid door u als klant.

– Aangebrachte schade wordt altijd aangerekend aan de gasten.

Wanneer er schade aangebracht wordt aan het complex of de faciliteiten, bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden.

Indien de schade zo groot blijkt dat het complex gesloten moet worden voor herstellingswerken, dient u een schadevergoeding te betalen overeenkomstig met de herstellingswerken en het inkomensverlies van duur van de sluiting.

– Kosteloos annuleren kan tot 48u voor je bezoek (steeds telefonisch). Er kan altijd een nieuwe reservatie gemaakt worden. 

– Aquamarijn heeft het recht mensen te weigeren om welke reden dan ook.

– De maximumcapaciteit voor het saunacomplex is vier personen per boeking.

– Cadeaubonnen worden aanvaard en zijn steeds twaalf maanden geldig.

Vervallen bonnen worden niet meer aangenomen.

– Kortingen zijn niet cumuleerbaar

– Het wordt erg geapprecieerd om altijd het rolluik van het zwembad te sluiten als je niet zwemt en de deur steeds dicht te doen om warmteverlies te voorkomen.

Hygiëne

– Om hygiënische redenen dient elke gast zich voor en na gebruik van de faciliteiten te douchen. Dit om gebruikte lotions, zonnecreme, bruiningscremes, huidschilfers,… van u af te wassen en fris aan uw saunabezoek te beginnen.

– Op de ligstoelen en droge sauna’s gebruikt u altijd een handdoek onder het volledige lichaam.

– Mensen met geverfd haar, gelieve altijd een handdoek onder uw hoofd te leggen op ligzetels, kussens, hout van de sauna’s en lounge om definitieve plekken te vermijden.

– Huisdieren zijn niet toegelaten in het complex.

– Het gebruik van badslippers is verplicht.  Deze worden u kosteloos aangeboden bij aankomst.

Als klant dient u er steeds rekening mee te houden dat de door ons ter beschikking gestelde faciliteiten als natte ruimten beschouwd worden, waarbij de vloeroppervlakte steeds door waterfilm gevaar voor uitschuiving of evenwichtsverlies met zich kan meebrengen.  Bijgevolg maken we u er attent op altijd de nodige voorzichtigheid in acht te nemen en badslippers steeds te dragen bij het verplaatsen in het complex.

Kinderen

– Kinderen onder de zestien jaar dienen altijd onder toezicht van een volwassene te blijven.

– Kinderen (maximum 2 per boeking) onder de twaalf jaar wellnessen aan halve prijs (vanaf derde persoon).  U dient zelf handdoeken, badjas en slippers voor kinderen onder twaalf jaar te voorzien.

Boven de twaalf jaar rekenen we voor de derde persoon een  toeslag van € 40.   Hierbij is altijd een controle van de kids-ID nodig.

Aquamarijn kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijke ongevallen, lichamelijke en/of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex.

Aquamarijn kan bijgevolg nooit in gebreke gesteld worden of verplicht kunnen worden tot het betalen van een schadevergoeding.

Iedereen die een reservatie maakt bij Aquamarijn verklaart zich automatisch akkoord met bovenstaand huisreglement.

 

Alvast bedankt voor uw begrip

Suzy & Dirk