Who are we?

Aquamarijn ...

Wij zijn Suzy en Dirk en zijn de ouders van drie prachtige kinderen.  Twee meiden en een jongen die ondertussen allemaal tussen de 11 en 16 jaar zitten.  Pittig dus met momenten, maar toch hebben we eindelijk onze droom kunnen realiseren. 

In oktober 2023 openden we de deuren van onze privé sauna in Loksbergen (Halen).  Tussen de velden en fruitbomen bieden we een plekje aan om tot rust te komen.  Achtergrondgeluiden van vogels en paarden bieden een setting om in weg te dromen.   Als tuinliefhebber moet Dirk soms geremd worden in zijn groene vingers en het aanplanten van allerlei bomen en bloemen, maar het resultaat mag gezien worden. 

Tussen het groen maakten we een oase van rust en hier komen soms de geluiden van de ara’s en papegaaien bovenuit. 

Doe dan even je ogen dicht en waan je in een verwarmde idyllische waterpoel ergens in de natuur met een waterval op de achtergrond.

Genieten maar…

Daarbovenop proberen we onze gasten volop te verwennen en te laten genieten van rust en lekkernijen.  Je hoeft dit niet op voorhand te boeken, tenzij anders aangegeven bij boeking als arrangement. 

Er is dus nog voldoende keuze om een hongerke op het moment zelf op te vangen. Zelf eten we vegan, veggie en enkelen binnen ons gezin heel soms nog vlees, maar de veganwereld kent na vier jaar bijna geen geheimen meer voor ons.

Je mag als veganist volledig gerust zijn dat alles apart klaargemaakt wordt en geen contact heeft met dierlijke producten.  Ook de gefrituurde hapjes worden klaargemaakt in plantaardig vet en in een aparte friteuse dan waar de vleeshapjes in gereed gemaakt worden.

We voorzien daarnaast ook een gemengd aanbod op onze hapjeskaart, om mensen nieuwsgierig te maken en ook te laten proeven hoe lekker veganistisch eten kan zijn (het is meer dan gras op een bordje hoor).

 

Indien je bij boeking kiest voor een arrangement, dan doen we het nodige om je op en top in de watten te leggen. 

Je kan bij boeking ook een extra mededeling of vraag stellen vb. als het als verrassing is of een speciale gelegenheid en als je graag hebt dat we iets extra voorzien of je helpen met het in mekaar steken van de verrassing.

Genieten en zorgen voor een stressvrije omgeving is ons opzet.

 

 

Bij Aquamarijn maken we gebruik van de meest recente technieken voor waterbehandeling en voldoen aan de strenge Vlarem II – normen waarbij er o.a. een maandelijks onaangekondigde staalname gebeurt door een onafhankelijk labo.